Značenje broja 4 u ljubavnim vezama

broj 4

 

Brojevi, kao što je datum rođenja gledano s numerološke strane, oduvijek su povezani s ljubavnim odnosima. No isto tako i s prijateljskim ili poslovnim.

Primjer:
Ako ste, recimo, rođeni u četvrtom mjesecu ili ako vam se u datumu rođenja pojavljuje bar dva puta broj 4, tada to ima određeno značenje za vas i osobu s kojom ste u vezi ili to želite biti.

Muškarci koji nose u datumu rođenja broj 4 ozbiljno pristupaju ljubavi i nije da će taktizirati ili igrati neke igrice. Većinom im je cilj veza ili brak za cijeli život, a nikako avanture i slično.
Oni privlače svojom stabilnošću, ulijevaju povjerenje, uvijek su tu da budu pri ruci osobi do koje im je stalo i to ne samo u ljubavnom odnosu već i svim drugim vrstama odnosa.

Sa ženama je malo drugačije. One neće prve izraziti svoje emocije, čekat će partnera da to učini prvi. Također se boje povrijeđenosti, jer su počesto žene koje nose broj 4 u datumu ranjavanje, ostavljane, povrijeđene u prošlosti i otuda veliki oprez, dugo ispitivanje osobe koja im nudi ljubav. Tako često znaju ostaviti dojam da im nije stalo i drugu osobu držati dugo u neizvjesnosti.

Ono što im je zajedničko jeste sklonost čestim lošim raspoloženjima zbog pretjerane osjetljivosti kao i sklonost pretjeranom raspravljanju i analizama čak i za najmanju sitnicu. Tako da zna dođi i do prekida ljubavne veze zbog banalnog razloga. No dobra stvar je što se u suštini dobro slažu bez obzira na spomenute nesuglasice i da dobro funkcioniraju zajedno.

Ako se osobe s brojem 4 nađu u ljubavnim vezama s nekim koji imaju druge brojeve tu stvari postaju malo kompliciranije. Nepovjerenje je veće, stalno se traži potvrda vjernosti, očekivanje da im druga strana pruži sreću pri čemu se oni ponašaju prilično povučeno i ovo važi najviše i opet za žene. Muškarci su više površni i lakše se nose s drugima koji nose drugačije brojeve.

značenje broja 4

Zaključak:
Broj 4 sam po sebi je izvrstan broj i to je ono što je temelj za sve njihove odnose. Magičnost ovoga broja može i najteže situacije brzo izvesti na čistac i riješiti stvari te dovesti do ravnoteže. Osobe s numerološkim brojem 4 nisu pohlepne niti ambiciozne prema novcu i bogatstvu i to je još jedna njihova izvrsna osobina. Rado daju savjete, ali ih također i primaju. S njima u ljubavi i uz suradnju paartnera ili partnerice sreća je ključna riječ. Mržnja, čak i u najtežim okolnostima je isključena.