BESPLATNI TAROT ZA VEZE OTVARANJE I TUMAČENJE

besplatni ljubavni tarot

Tumačenje besplatnog tarota za veze kroz tarot kartu Vitez pehara može predstavljati svakoga tko se vodi više emocijama, a ne razumom te tako zapada u problematične situacije, ali i sretno izlazi iz njih. I kada se situacija čini nerješivom, vitez kupova je tu kao onaj koji ljubav nosi u njezinom najsvrhovitijem značenju.
Isto tako, gledano kroz ljubavni tarot, ukazuje na želju za romantičnoj ljubavi i kada baš nema trenutnih izgleda da tako bude. Ova tarot karta upućuje da izađete iz veze koja vas ne ispunjava i krenete u susret novim ljubavnim mogućnostima. Usmjerava da se podpadnete pod emocije već da uključite i razum u vašoj ljubavnoj vezi ili onoj koja će to tek postati.
Ključna značenja:

Hrabrost, upornost, prosvjetljenje, strastvenost

Element: Zrak i Voda

Pozitivna strana:
Duboka potraga za uzrokom nekog ljubavnog problema uz prejake emocije koje skaču gore dolje. Djelovanje po intuiciji, gubljenja smisla za stvarnost jedna je od značajki ove karte. Na koncu, iznalaženje izlaza iz loše situacije vezane za ljubavne veze. Sretni preokret u odnosu ljubavnom, braku, ljubavnoj vezi. Tumačenje podstiče na akciju, a ne pasivnost u ljubavnim vezama.

Negativna strana:
Ukazuje n fanatičnost i opsesivnost. Odbijanje znakova koji sugeriraju da vam intuicija nije točna, te uz to pokazuje da vas osjećaji kontroliraju, a ne da vi kontrolirate svoje osjećaje. Predavanje ljubavi koja neće biti uzvraćena.

One thought on “BESPLATNI TAROT ZA VEZE OTVARANJE I TUMAČENJE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *