PRAVA LJUBAV ŠTO JE TO?

prava ljubav

Prava ljubav, što je to i kako je pronaći

Prava ljubav je kada su osjećaji obostrani, ali ne moraju biti iskazani na način koji očekujemo i kada to očekujemo. Prava ljubav je nesebična, ali i sebična također mnogo puta. Ostaje pitanje kako pronaći pravu ljubav i da li je uopće treba tražiti ili čekati da ona nađe nas.
Srodne duše se prepoznaju i bez riječi, često tako kažemo. Koliko je istine u tome? Kada osjetite intuicijom da ste naišli na osobu koja je baš TA/TAJ za cijeli život, a ta osoba ne pokazuje osjećaje prema vama, no vi ste uvjereni da je to vaša srodna duša…
U ovakvim situacijama najčešće nestrpljenje porazi ljubav, uništi izglede za ostvarenje veze, jer ona osoba koja je uvjerena da je pronašla svoju srodnu dušu u većini situacija jednostavno neće da pričeka trenutak da i druga osoba pokaže da je i u njoj/njemu isti osjećaj, ali jednostavno zvijezde nisu posložene tako u taj čas da ih iskaže. Tada sumnje razaraju i počinje nevjerica da u drugoj osobi ljubav uopće postoji.
U drugoj situaciji dolazi do prekida ljubavne veze ili braka i zna potrajati dugo te se i tad rađaju sumnje da je to uopće i bila ljubav s druge strane. Osobito ako je u priču umiješana treća osoba, dakle, ako je u pitanju nevjerstvo.
Zajedničko za obje situacije jeste malodušnost, samosažaljenje, predavanje, a ne borba ili, u krajnjem slučaju, pogrešna borba za stabiliziranje situacije. Naravno da se tada sve gleda crno bijelo, površinski i zaboravlja da nikad ne možemo spoznati što je u dubini srca neke osobe; razmišljamo samo o našim “ljubavnim interesima” i našem gubitku, o samima sebi. Tvrdimo kako volimo bezuvjetno drugu osobu, ali naše ponašanje govori suprotno u većini slučajeva.
Što bi jedan izvrstan tarot majstor savjetovao?
Sukladno vašoj situaciji, jer svaka situacija je individualna, tumačenje iz tarot karata može vas usmjeriti, posavjetovati i pokazati da li ste u pravu u pogledu toga da ste našli srodnu dušu i reći vam da li druga osoba doista osjeća isto. Odgovore na ovakva pitanja možete zatražiti i putem SMS tarota ako niste spremni za razgovor o tome.
Zašto uopće tražiti odgovore u tarotu?
Tarot vam otkriva skriveno, ono što ne vidite, a samim time što mnogo toga ne vidite, jer ste u takvim situacijama presubjektivni, idete na pogrešan put u najvećem broju slučajeva. U biti vam otkriva istinu i činjenice ako naiđete na one najbolje tarot majstore. Čak gledano i kroz manje otvaranje, dakle, kad se, recimo, besplatno otvaraju 3 karte tarota možete dobiti brzi odgovor.