Prekinute veze: kako ih preboljeti?

Bol nakon gubitka voljene osobe, bilo da je u pitanju prestanak ljubavi, prevara, svađa ili nešto treće, uvijek se čini toliko strašnom kao da nikada neće prestati i kao da život gubi svaki smisao time što smo izgubili voljenu osobu. Isto tako, počinjemo željeti nerealno, a ne znamo kako to ostvariti u situaciji koja nam i ne nudi baš neki izlaz da bi se veza nastavila.
Tarot vam može na više načina dati smjernice kako uspostaviti ravnotežu, kako voljenu osobu ponovo privući sebi-ako za to postoje ikakve mogućnosti, a pod mogućnostima podrazumijevamo osjećaje, kako, ako baš nema nikakve šanse da se prekinuta ljubavna veza nastavi, kako se nositi s tim i kada se čini da nema načina da se ikako nosimo s tim-Ima! U takvim stanjima ne vidimo baš mnogo, pa su karte tarota dobro došle da nam ukažu na stvari koje nismo u stanju tuge i bola da vidimo, da nam otkriju ono pred čime zatvaramo oči, da nam osvijetle načine do ponovne uspostave veze.
Hoće li se veza nastaviti ili neće, karte će vam direktno reći, a uz to ćete od tarot majstora dobiti jasne savjete prema kartama kako i kojim putem i na koji način.
ljubavne veze

Tarot za ljubav kao vodič za povratak voljene osobe

U svojoj biti, ljubavno tarot tumačenje za veze u prekidu i oćenito za ljubav i jeste vodič kako povratiti stvari na staro, kako obnoviti vezu kada se čini da je zaista u potpunosti završena, pa čak i kada prođu mjeseci ili godine i kada vaša vjera u novi početak ili nastavak potpuno oslabi ili je više nemate. Često se veze prekidaju zbog crne magije, (uroka), koje netko napravi da bi vas rastavio od voljene osobe, a da to i sami ne znate ni vi ni vaš partner/partnerica. Takve stvari kroz gatanje izlaze na vidjelo i postoji direktan i konkretan put za njihovo rješenje, točnije, za skidanje uroka. To je jedan zahtjevan proces koji traži vašu potpunu vjeru u onoga tko vam hoće pomoći da se riješite uroka koji je napravljen da vas rastavi od voljene osobe.
Da ne bi bilo krivo shvaćeno, nije uvijek u pitanju crna magija, ali su slučajevi sve češći kako vrijeme prolazi.
Zato ne dižite ruke od svoje ljubavi već pokušajte upitati one koje još niste: vidovnjake i tarot majstore.

Ljubav je lijek i svjetlost za sve i svakoga, ne zaboravljate to. Zbog nje naš život ima tako visoku vijenu. bilo da je to ljubav prema partneru/partnerici, djeci, prijateljima, životinjama, prema bilo čemu, ljubav je ono što nam život čini vrijednim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *