Vječna ljubav

vječne ljubavi

Ljubavni tarot potvrđuje, slaže se s povjesnim činjenicama o ljubavima koje su trajale do kraja života između osoba koje su se voljele.
Ipak, istina je da se takve ljubavi u kartama ne ukazuju baš tako često, naprotiv, vrlo su rijetke. Česta pitanja o povezanosti vječnih ljubavi i srodnih duša postavljaju se tarot majstorima, no postoji razlika koja se i ne može razlučiti na prvi pogled. Možete biti srodna duša s nekim, no to ne znači da će vaša ljubav trajati do kraja života u smislu da ćete do kraja života biti zajedno. Možete voljeti nekoga do posljednjeg daha, to da, kao što netko može vas voljeti što nije garancija za vječno zajedništvo.
Mnoge se ljubavne veze u početku čine neraskidive, ali životne okolnosti se tako često poigraju s nama i našom ljubavi da do raskida takvih veza dolazi ili iznenada ili se polako urušavaju da se to i ne primijeti.
Ako malo zavirimo u povijest ili istoriju, vidimo primjere mnogih romantičnih veza koje su trajale vječno kao i primjere onih koje su izgledale da će trajati vječno no ipak nisu. Tarot također zna ukazati na takve ljubavi,ali bolje da ukaže sam nego da ga se pita.
Romeo i Julija…Ta je ljubav stremila ka vječnosti u ovoj dimenziji, no što se potom dogodilo? Ipak, možemo reći da su sa svojom ljubavi doista otišli u vječnost.
S ovih prostora imamo primjer josipe Lisac i njezinog pokojnog supruga Karla Metikoša.
Da, postoji ljubav kojoj nema kraja do posljednjeg životnog daha.
No ne dajemo vam savjet za ljubavni tarot da postavljate pitanje da li je vaša ljubav vječna.
Nemojte.
Ljubavni telefon 064-630-637